Laadpalen

Oplaadpalen voor elektrische wagens

U rijdt of wilt met een elektrisch voertuig rijden, maar u wilt niet via een gewoon stopcontact uren uw voertuig laten laden. Dan kunnen wij een oplaadpaal voor uw elektrische wagen installeren. De laadpalen of laadstations die wij plaatsen, zorgen ervoor dat uw wagen sneller wordt geladen. Hebt u 3x230V net? Geen probleem, wij zorgen dat uw wagen ook hierop wordt geladen.

Wij staan garant dat onze installatie een zuivere stroom aan uw voertuig kan leveren zonder dat er complicaties optreden. U zal probleemloos een opgeladen wagen hebben.

Wij plaatsen de laadpalen zowel bij woningen als bedrijven, openbare parkings. We werken uitsluitend met gecertificeerd materiaal.

Lees onze recensies

Contacteer ons

DIENSTEN

Wij doen elektriciteitswerken voor woningen, winkels, horeca, gebouwen als industrie. Kleine herstellingen zijn voor ons even belangrijk als grote werven. Daarom doen we ook onderhouden van gebouwen, depannages met 24/7 service, keuringen. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Nauwkeurige uitvoering, snelle oplevering en een correcte prijs: dat garanderen wij. Op al onze afgeleverde en gekeurde elektriciteitswerken geven we u steeds een garantie van 10 jaar!
Buiten elektriciteit en ventilatie kunnen we via onze collega’s u op een professionele manier verder helpen met:
• Sanitair en Centrale verwarming
• Onderhoud, renovatie en plaatsen van nieuwe liften.
• Grond, tuin- en klinkerwerken. Zowel in onderhoud als aanleg.
Onze groep werkt nauw samen met elkaar om u een totaal aanbod aan te bieden met maar één contactpersoon.

Elektriciteitswerken Ventilatie Verlichting Domotica Toeganscontrole Laadpalen