Domotica

Bij een nieuwbouw of renovatie heb je speelruimte om domotica te voorzien. Je hebt namelijk de luxe om alles klaar te leggen, zodat je uit veel meer mogelijkheden kan kiezen. Velen denken dat domotica iets is dat je al vanaf het begin moet voorzien. Het klopt dat het de zaken vergemakkelijkt, maar je kan nu nog steeds je huis slimmer maken zonder dat je daar voorzieningen voor hebt getroffen.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden van het gebouw te bespreken.Wij kunnen u 3 verschillende domoticasystemen aanbieden, om naar ieders budget te voldoen.

Wij werken met:

  • KNX
  • Tebis (light versie van KNX door Hager)
  • Free@home (hardware van KNX, software van ABB)

Wie of wat is KNX?

KNX is een open standaard voor de automatisatie van woningen en gebouwen. Het is het enige systeem dat voldoet aan de eisen van de Europese (EN50090) en Internationale (ISO/IEC 14543) norm voor huisautomatisatie. Met KNX regelt u op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier uw zonwering, verlichting, verwarming/koeling, ventilatie, … en meet u uw water- en energieverbruik en energieproductie.

Waarom kiezen voor KNX?

Alle KNX producten die sinds het ontstaan van de standaard in 1990 tot op vandaag worden verkocht zijn compatibel met elkaar. Vandaag zijn er meer dan 300 fabrikanten, met specialisaties in verschillende domeinen, die KNX gecertificeerde producten op de markt brengen. Wanneer u dus van plan bent om te investeren in een moderne elektrische installatie die zich kan aanpassen aan veranderende behoeftes met een grote graad van merkonafhankelijkheid dan is KNX de enige juiste keuze.

Smart Home met Busch-free@home®.

Eenvoudig slim. Busch-free@home® maakt van uw huis een intelligente woning. Jaloezie, licht, verwarming, airco, deurcommunicatie of scènes: eenvoudig (op afstand) te bedienen met schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone. Eenvoudig, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. En bijzonder voordelig met slechts geringe meerkosten ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.


Lees onze recensies

Contacteer ons

DIENSTEN

Wij doen elektriciteitswerken voor woningen, winkels, horeca, gebouwen als industrie. Kleine herstellingen zijn voor ons even belangrijk als grote werven. Daarom doen we ook onderhouden van gebouwen, depannages met 24/7 service, keuringen. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Nauwkeurige uitvoering, snelle oplevering en een correcte prijs: dat garanderen wij. Op al onze afgeleverde en gekeurde elektriciteitswerken geven we u steeds een garantie van 10 jaar!
Buiten elektriciteit en ventilatie kunnen we via onze collega’s u op een professionele manier verder helpen met:
• Sanitair en Centrale verwarming
• Onderhoud, renovatie en plaatsen van nieuwe liften.
• Grond, tuin- en klinkerwerken. Zowel in onderhoud als aanleg.
Onze groep werkt nauw samen met elkaar om u een totaal aanbod aan te bieden met maar één contactpersoon.

Elektriciteitswerken Ventilatie Verlichting Domotica Toeganscontrole Laadpalen